6 Ocak 2013 Pazar

[drama 2013] Flower Boy Next Door / Konusu / Oyuncuları



http://www.asyadizi.com/wp-content/uploads/Flower-Boy-Next-Door-izle.jpg
 
Flower Boy Next Door 2013 Tanıtım
Flower Boy serisinin 3.sü
Türkçe İsmi :Şehirli Rapunze
Diğer Dillerde İsmi: My Neighbor Flower Boy / The Pretty Boy Next Door / My Flower Boy Neighbor / Yiutjib Ggotminam / 이웃집 꽃미남
Yönetmen: Jung Jung-Hwa
Senarist: Yoo Hyun-Sook (webcomic), Kim Eun-Jung
Yayınlanacağı Kanal: tvN
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 7 Ocak 2013
Yayın Saati: Pazartesi -Salı 23:00
Hikaye “Her gün onu gözetliyorum” adlı ünlü webtoon’dan alıntıdır. Go Dok Mi kendini dünyadan soyutlamış ve kendini evine(kalesine) kapatmıştır.Yakışıklı komşusu Enrique Geum’u gözetlemeye başlar. Bir gün Enrique Geum’un onu fark edince kapısına dayanır ve her şey değişir. Go Dok Mi, Enrique’nin sayesinde kalesinden çıkıp gerçek dünyaya adım atar.
Dizi “Flower Boy” serisinin 3.südür. (Diğer 2′si Flower Boy Ramyun Shop, Shut Up Flower Boy Band) Uzun zaman sonra Park Shin-Hye’yi yeni bir dizide görmek Kore dizi severleri mutlu etti…
Konusu
Ko Dok-Mi (Park Shin-Hye) yalnız yaşayan dışarı çıkmayı pek sevmeyen biridir. Enrique Keum (Yoon Si-Yoon), onun komşudur. Enrique, onu kendisini izlerken bulur ve ona yaklaşmaya çalışır. Ko Dok-Mi’nin dünyasına bir yolculuk başlar.
* “I Peek At Him Every Day” (“Naneun Maeil Geureul Humchyeobonda”) webcomic dramasına dayanarak Yoo Hyun-Sook tarafından senaryolaştırılmıştır. 21 Haziran – 17 Temmuz tarihleri arasında yayınlanmıştır.
Oyuncular
Park Shin-Hye – Ko Dok-Mi
Yoon Si-Yoon – Enrique Keum
Kim Ji-Hoon – Oh Jin-Rok
Ko Gyung-Pyo – Oh Dong-Hoon
Park Soo-Jin – Cha Do-Whee
Kim Yoon-Hye – Seo-Young

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder